top of page

Liveclean

ONTRUIMEN

About

Van huizen leeghalen tot puin opruimen niets is te vuil

 

Liveclean staat in voor professionele opruimingen van woningen, bedrijfspanden, garages, magazijnen en werven. De Gentse opruimdienst levert een hoge kwaliteit tegen een faire prijs.

Privé woning

woning ontruimen

Ga je verhuizen of wil je een pand verkopen? Dan ruimt Liveclean de inboedel van jouw huis op tot in de kleinste details. Naargelang gezinssituaties veranderen, kan Liveclean ook een nieuwe toekomst geven aan bepaalde ruimtes in jouw woning. Voor kleine en grote renovaties kan je ook bij ons terecht. Ook andere ruimtes, zoals de garage(box) of de kelder, kunnen elk een metamorfose ondergaan. 

inboedel opruimen na overlijden

Liveclean staat jou discreet bij in moeilijke tijden om een huis leeg te halen na het overlijden van een dierbaar familielid. Het opruimbedrijf is op korte termijn al beschikbaar, wanneer de tijd dringt om een woning snel in orde te stellen voor de immomarkt. Bovendien gaat het team zeer respectvol om met de spullen van de overledene, waaraan er soms een emotionele waarde vasthangt voor de nabestaanden.

begraafplaats
De vloer schoonmaken

Professionele schoonmaak
na ontruimen

Na het huis leegmaken kan je bij Liveclean ook terecht voor een gespecialiseerde schoonmaak van zwaarvervuilde ruimtes. Het bedrijf reinigt en desinfecteert het volledige pand, zodat het weer aantrekkelijk is om te verkopen of te verhuren. Had je ooit last van schimmels, rook- of waterschade in de woning? Dan zal daar na de dieptereiniging niets meer van overblijven.

bottom of page